Turnaukset
Koti Esittely Harjoitusvuorot Ikäryhmät Tiedotteet Turnaukset Yhteystiedot

 

Ylös
Homenokka 2015
Homenokka 2016
Homenokka 2017
Kinkku2013
Kinkku2014
Kinkku2015
Kinkku2018
SM-turnaukset
Vierasturnaukset

 

Tärkein turnauksemme on HOMENOKKATURNAUS, jonka järjestämme syksyisin Jyväskylässä.  Turnauspaikka on Hippos-halli ja sen vieressä oleva monitoimitalo. Osoite on Kuntoportti 3. Linkeistä löytyy myös lähestymiskartat: kartta1, kartta2, kartta3. Turnaus on yksi ns. suurista turnauksista. Jopa yli 150 joukkuetta saapuu ympäri Suomea ja lähialueilta Eestistä, Vienan Karjalasta ja Ruotsista.

Toinen perinteinen turnaus on Kinkunsulatusturnaus, joka pelataan seuran sisäisenä turnauksena aina Loppiaisena. Sekajoukkueet arvotaan paikan päällä paikalle ilmestyvistä pelaajista siten, että joka joukkueessa on edustajia kaikista ikäryhmistä.

Osallistumme myös aktiivisesti useimpiin Suomessa järjestettäviin veteraaniturnauksiin ja menestystäkin on tullut - milloin enemmän, milloin vähemmän.

Homenokkien järjestämistä ja muistakin SM-turnauksista löytyy tietoa sivulta SM-turnaukset

Ikäkausijohtajat: Ilmoittakaa joukkueenne osallistumisesta turnauksiin hyvissä ajoin sihteerille ja jäsenvastaavalle

Kauden 2016-17 SM-mitalit

- Kultaa: N45 (Pauliina Ahvenjärvi, Heli Koski-Lammi, Inka Kuitunen, Anne Moisio, Seija Launonen, Minna Rasinaho, Pauliina Tamminen, Riika Telin)

            M75 (Pauli Autio, Osmo Hanhela, Aarno Kalmari, Kalevi Kautto, Akseli Paasonen, Raimo Kauppinen, Ahti Lehtonen, Martti Nissinen)

- Hopeaa: N70

- Pronssia: N73, M70

Maailmanmestaruuksia 2008!

Veteraanien MM-lentopalloturnaus järjestettiin Tampereen Pirkkahallissa 28.-29.6.2008. Homenokat osallistui turnaukseen puhtailla seurajoukkueilla M65 ja N65 sarjoihin.

Sarjassa M65 oli 11 joukkuetta: Suomi 6, Venäjä 2, Viro 1, Liettua 1 ja Ukraina 1. N65 sarjassa oli vain suomalaisia joukkueita.

Homenokkien joukkue M65 voitti MM-mestaruuden häviämättä ainoaakaan ottelua. Joukkueessa pelasivat: Pauli Autio, Raimo Heikkinen, Aarno Kalmari, Raimo Kauppinen, Ahti Lehtonen, Seppo Naumanen, Martti Nissinen ja Osmo Hanhela (72v)

Naisten joukkue N65 saavutti myös kultaa voitettuaan kaikki sarjansa ottelut joukkueella Tarja Hintikka, Elvi Hänninen, Paula Kaistinen, Mirjami Kettu, Raija Leppänen, Irja Vesa ja Lea Vuorilampi-Kalmari.

Lisäksi Homenokkien jäseniä pelasi muissa joukkueissa. Eilo Pyhältö M75 kultaa Oulun Tervalentiksen joukkueessa, Hanna Kettu ja Mirja Oikarinen N60 kultaa Seinäjoen Mailajussien joukkueessa sekä Hanna Kettu myös hopeaa Oriveden Ponnistuksen N55 joukkueessa.